Over shrm talent

Eigenaar Marloes (Utrecht, 1981) is getrouwd en moeder van 2 prachtige zonen in de basisschoolleeftijd. Heeft een natuurlijke drive om talent op de juiste plek te krijgen, te ontwikkelen én te behouden. Ooit gestart als recruitment consultant, inmiddels een ervaren en breed inzetbare HR & Talent Acquisition Business Partner en Manager binnen FMCG & Online dienstverlening.

Aangesloten bij Noloc, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobscoach. Marloes mag de titel Register Loopbaanprofessional voeren. In dat kader coacht ze mensen 1-op-1 met hun loopbaanvraagstukken.

Maatschappelijk betrokken, door haar vrijwilligerswerk als oud-bestuurslid van het lokale dorpshuis, initiator van Mama Café Teteringen, helpt ze mee op de basisschool van haar kinderen en is ze mede-organisator van een KNLTB-tennistoernooi. Ze werkt als vrijwilliger bij het Social Work Breda (het oude Centrum voor Jeugd en Gezin), waarin ze ouders met opvoedingsvragen ondersteunt. Ook heeft ze de online cursus “Schatten van Ouders” ontwikkeld en geeft ze deze meerdere keren per jaar.

In haar vrije tijd is ze graag met haar gezin op pad, maakt ze mooie wandelingen met haar hond, leest ze diverse boeken en kookt ze graag uitgebreid voor vrienden.