Gratis ontwikkeladvies

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of juist bij een andere werkgever. Daarom is er nu voor iedere Nederlander gratis ontwikkeladvies, dankzij de subsidieregeling NL Leert door.

Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL leert door gratis een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Met zo’n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk.

Met de NL leert door subsidie kunnen opleiders kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen aanbieden. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, jezelf te updaten of om beter inzetbaar te zijn in een bij een ander bedrijf of organisatie.

Waaruit bestaat het gratis ontwikkeladvies bij shrm talent?

  • Een kennismakingsgesprek.
  • Een arbeidsmarktscan, gecombineerd met een interesse- en competentievragenlijst van LDC. Dit geeft je direct inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Vier coachingsgesprekken van een uur door een gekwalificeerd en Noloc erkend loopbaanadviseur.
  • Een plan van aanpak, met acties voor jouw loopbaan voor de korte en lange termijn.
  • Je krijgt meer zicht op jouw persoonlijkheidsstijl, je vaardigheden, valkuilen, competenties en kernkwaliteiten.
  • Waar nodig krijg je tips en suggesties voor (bij)scholing en sollicitatietrajecten.

Ja, ik wil ook gratis ontwikkeladvies!